30 abr 2008, 11:47

Позволи ми 

  Poesía » De amor
858 0 6

Нека ти кажа
две думи...
Коя от коя по-грешни...
Позволи ми!...
Позволи ми!...
Две думи,
тъй тежки...
Не изваля със сълзите ми мъката,
не свърши със мъката болката,
не спря със болката силата,
силата, която ме трови...
Не отмина с отровата жаждата...
Зажаднях за още...
о, дай ми...

 

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??