Правиш ли любов!?
Правиш я!
Сам със себе си правиш ли любов!?
Правиш я!
А защо казваш, че не си готов
да обичаш друг,
да целуваш друг,
да желаеш друг!
И без свян лъжеш моя слух
с измислено "да",
а нима...
Не правиш ли любов!?
Напротив, правиш я.
И си мислиш, че си безнаказан,
че от нищо не си смазан -
освен... от собственото си себелюбие,
от това твое душевно малоумие.
Продължаваш безсрамно да се желаеш,
за чужди ръце просто нехаеш!
И вече се усеща, че си предаден
сам на себе си отдаден,
но...
Не ти пука за на с - другите ръце, които те желаят
и белези на нежност искат по тебе да оставят!
На всички, които казаха толкова мили думи за мен! Благодаря ви, дано да ви хареса!
© Никой Todos los derechos reservados
Много е добро наистина! Поздрави!