22.10.2008 г., 9:36 ч.

Правиш ли 

  Поезия
711 0 6

Правиш ли любов!?

Правиш я!

Сам със себе си правиш ли любов!?

Правиш я!

А защо казваш, че не си готов

да обичаш друг,

да целуваш друг,

да желаеш друг!

И без свян лъжеш моя слух

с измислено "да",

а нима...

Не правиш ли любов!?

Напротив, правиш я.

И си мислиш, че си безнаказан,

че от нищо не си смазан -

освен... от собственото си себелюбие,

от това твое душевно малоумие.

Продължаваш безсрамно да се желаеш,

за чужди ръце просто нехаеш!

И вече се усеща, че си предаден

сам на себе си отдаден,

но...

Не ти пука за на с - другите ръце, които те желаят

и белези на нежност искат по тебе да оставят!

 

 

 На всички, които казаха толкова мили думи за мен! Благодаря ви, дано да ви хареса!

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??