Не всеки има право на влюбване,
но всеки се влюбва в живота, нали.
И винаги да обичаш болка е,
а ти изпитваш ли тази болка, кажи?!
Аз право на влюбване нямах,
но се влюбих и приех, че е така,
въпреки че на себе си обещавах
в теб да не намирам любовта.
Намерих я случайно,
обикнах те, а всъщност знаех, че ще ме боли.
Обикнах те безкрайно,
без никаква подлост или лъжи.
Право на влюбване ти имаш, знай,
само трябва да повярваш в мен.
Да ме обикнеш докрай
и ще намираш смисъл във всеки ден.
© Веселка Todos los derechos reservados
Христина, радвам се че ти харесва
Сиси надявам се винаги да плачеш но от вълнение и радост мила !