1 may 2009, 20:52

Празен поглед 

  Poesía
964 0 2

 

Празен поглед

 

Поглед празен,

към нищото отправен.

Поглед мразен,

завинаги забравен.

Поглед, който животyt в теб потиска.

Поглед, който казва повече, отколкото да чуеш ти се иска.

Нито влюбен, нито мразещ,

поглед, свойте тайни вечно пазещ.

Безчувствен - затова и толкова реален.

Поглед, способен да бъде и фатален.

Чий е този поглeд? Ти не знаеш...

Да потърсиш отговора - все се колебаеш.

Неизвестността не ще остави ти покой,

докато не разбереш, че този празен поглед може би е твой!

© Ангелина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??