11 ago 2016, 19:35

Празен съд 

  Poesía
512 1 1


Празен съд, празен от години
изсъхва с вечността,
между нас вече няма красота,
твойте сини очи се вкамениха.

 

Вкамениха се и мечтите ни,
вече не плуват в едно. 
Виж моето залепено сърце,
лепени от години късчета метал.

 

Рутина сме ти и аз,
между нас вече няма красота.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??