11.08.2016 г., 19:35 ч.

Празен съд 

  Поезия
510 1 1


Празен съд, празен от години
изсъхва с вечността,
между нас вече няма красота,
твойте сини очи се вкамениха.

 

Вкамениха се и мечтите ни,
вече не плуват в едно. 
Виж моето залепено сърце,
лепени от години късчета метал.

 

Рутина сме ти и аз,
между нас вече няма красота.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??