10 jul 2011, 17:00

Празна 

  Poesía » De amor
470 0 0

Празна

 

 

Чашата е празна.

Ти до дъно я изпи.

Капка даже не остана,

само вкус на устни.

 

Сякаш беше вчера,

животът бързо си отиде.

Като влак, неспрял

на своите спирки.

Релсите ги заболя.

Крещяха, но уви,

влакът продължи.

 

Няма кой да напълни

отдавна празната чаша.

Ти до дъно я изпи!

           

 

 

 

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??