Jul 10, 2011, 5:00 PM

Празна 

  Poetry » Love
467 0 0

Празна

 

 

Чашата е празна.

Ти до дъно я изпи.

Капка даже не остана,

само вкус на устни.

 

Сякаш беше вчера,

животът бързо си отиде.

Като влак, неспрял

на своите спирки.

Релсите ги заболя.

Крещяха, но уви,

влакът продължи.

 

Няма кой да напълни

отдавна празната чаша.

Ти до дъно я изпи!

           

 

 

 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??