22 jun 2007, 13:05

Празни листи 

  Poesía
574 0 4

Празни листи

Не съм готов за теб да пиша, мамо.
Не съм готов, да те затворя в думи.
Опитвам се, но празни листи само,
под молива застиват помежду ни...

Не те сънувах днеска. Нито вчера.
Не идваш, да погалиш мойто рамо.
Навярно бъркал съм във нещо и треперя.
Късно е за покаяние. Прости ми ,мамо.

Не съм готов за теб да пиша... мамо.

10 Юни 2002, Ломбо Есте, Ангола

© Симеон Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??