22.06.2007 г., 13:05 ч.

Празни листи 

  Поезия
550 0 4

Празни листи

Не съм готов за теб да пиша, мамо.
Не съм готов, да те затворя в думи.
Опитвам се, но празни листи само,
под молива застиват помежду ни...

Не те сънувах днеска. Нито вчера.
Не идваш, да погалиш мойто рамо.
Навярно бъркал съм във нещо и треперя.
Късно е за покаяние. Прости ми ,мамо.

Не съм готов за теб да пиша... мамо.

10 Юни 2002, Ломбо Есте, Ангола

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??