24 dic 2021, 20:43

Празнично 

  Poesía
870 0 1

Отново снимки с пълни маси.
Предполагам, че денят е празничен.
А по къщите виси украса.
Заблуждава погледа, че има щастие.

Отново чашите звънят в наздравица,
препълнени със лицемерно вино.
А там се давят обещания за нова страница,
защото отдавна е свършено с книгата.

Музиката заглушава празни думи,
те без друго трудно се преглъщат.
Празни хора, пък са толкоз шумни.
На пълна маса в празна къща.






 

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??