5 nov 2008, 17:08

Празник 

  Poesía
408 0 3

               ПРАЗНИК

 

От моя юбилей празник ще направя.

Ще поканя любовниците - Мечти.

Ще дойде старата сводница Слава.

И Добротата с най-нежни черти.

 

Ще танцувам с тъмноока Тъга.

Любовта с нас ще пие звездно вино.

Щастието - бик със златни рога -

ще заложа в близкото казино.

 

Заглъхна празникът. Отмина.

Разбити мръзнат мрачни стъкла.

Животът прелива в неясна картина.

... Като в разбити огледала.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??