Празник е сега,
ала не и в моята душа.
Ти навярно си си у дома -
там, при своята жена.
Мислите ти са при мен,
ала тялом си до нея ти.
Стоя си аз сама
и чакам теб и любовта.
Обаче, зная, че ще дойде моя ден,
когато ти ще дойдеш променен
и единствено към мене устремен,
за да останеш завинаги до мен
и да изпълваш всеки ден със мен.
© Слънце слънце Todos los derechos reservados