1 jun 2006, 16:41

Преброяване... 

  Poesía
575 0 3
Опитах се да броя секундките
в които сме заедно ти и аз...
Но изгубих им бройката и аз не знам как.
Отдадох се напълно на чувства и страст...
Опитах се да броя звездите,
но облаците закриха красотата.
Опитах се да ти следя очите,
и в миг изчезна суетата...
Така неусетно отлетя нашето време,по-хубаво от всякога.
А аз не успях да ти кажа колко много те обичам...
Навярно ще ми простиш тази грешка някога...
Опитай се и ти да пребройш сълзите...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??