4 mar 2011, 12:25

Пречистване 

  Poesía » De amor
559 0 0

Пречистване

 

В косите ми вятър бушува.

Студено е, ала не замръзвам.

Разбито сърце, все пак,

във гърдите ми бие.

Превръщам се в лед и всичко

в мен изстива и си отивам.

Мракът кожата ми пронизва,

за да те изкара от мен.

Пречиствам се, имам нужда и

знам, че частица от теб, все пак,

ще остане, но ще рискувам!

Поне да ме боли частично...

© Васи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??