Пречистване
В косите ми вятър бушува.
Студено е, ала не замръзвам.
Разбито сърце, все пак,
във гърдите ми бие.
Превръщам се в лед и всичко
в мен изстива и си отивам.
Мракът кожата ми пронизва,
за да те изкара от мен.
Пречиствам се, имам нужда и
знам, че частица от теб, все пак,
ще остане, но ще рискувам!
Поне да ме боли частично...
© Васи All rights reserved.