9 ago 2011, 11:15

Пречистване 

  Poesía » Versos blancos
549 0 1

В мен има хиляди тревоги скрити.

И в сънища внезапни пазя чужди страхове.

Пред мен отлита времето -

далечно като ято,

без шум догонвам с ветрове.

Зад мен остават само спомени -

и тъмни сенки, късчета стъкла...

Как искам да надскоча себе си -

да се превърна в топла истина...

Да стана светла и добра!...

Тогава ще съм аз пречистена.

И силна - ще дарявам щедро

своите дарове на любовта...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??