7 feb 2016, 20:56

Пречистване 

  Poesía » Otra
388 0 15

Вятър играе с косите ми,
слънце ми милва oчи,
въздух тупти във гърдите ми,
дъжд ме залива с мечти.

Райското кътче във мене е 
в мойто щастливо сърце,
всичко това несъмнено е
синьо и чисто небе.

Весело стъпвам в живота
трудности мачкам с крака,
минах през мойта голгота
и вече съм Светла, Щастлива душа.



 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??