16 ene 2011, 23:21

Пречистващо хоро 

  Poesía » De amor
965 1 10

 

------

 

Ще танцувам с Дявола. Знам стъпките.

 

Ще изиграя свойто Адово хоро.

 

По-силна е към тебе само тръпката.

 

Душата ми галиш с Фениксово перо.

 

Ще разхвърлям греховете на мегдана,

 

за да ги стъпча с копаница ситна...

 

И тогава, с чиста кръв, ще ти пристана.

 

Във вените ми Ангели ще литнат.

 

Ще съм платила своя данък пъклен,

 

изгонила от мен греха и злото.

 

С голи длани огън ще ти стъкна.

 

И горда (от любов) ще поведа хорото...

 

-----------

 

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??