9 oct 2007, 23:05

Пред камината 

  Poesía
922 0 3

Имам тяло съвършено,
като на богиня,
искам непременно
любов пред моята
камина!
Ела в дома ми
и дрехите свали,
спри дъха ми
и неуморно ме люби!
Искам те. Устите ти аз жадувам,
страстният ти поглед ме влудява,
безспирно аз ще те целувам
до забрава.
И тъй както пламъкът
в камината гори,
така и аз от страст изгарям,
тази нощ с мен бъди
до края!

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??