19 jul 2006, 12:42

предател  

  Poesía
732 0 2
Няма те,
не докосваш изстрадалото ми сърце,
не го пронизваш със студена длан!
Сълзите отмиха образа ти
от моето съзнание!!!
Не искам вече нищо,
даже здрасти от предателските ти ръце!
Не ме пипай,
аз не гушкам тоя
дето носи чуждо лице!!!

© Яница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??