19.07.2006 г., 12:42 ч.

предател  

  Поезия
731 0 2
Няма те,
не докосваш изстрадалото ми сърце,
не го пронизваш със студена длан!
Сълзите отмиха образа ти
от моето съзнание!!!
Не искам вече нищо,
даже здрасти от предателските ти ръце!
Не ме пипай,
аз не гушкам тоя
дето носи чуждо лице!!!

© Яница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??