Любов ли беше или някакъв каприз,
или решение за издевателство?!
За обичта бих връчила ти приз
и медал за първо място по предателство.
От чувството лъжливо най-боли,
когато си отдал душа и тяло.
И най-красивите си, светли дни,
си изживял в прегръдката на Дявол.
И демони целували са през нощта
съня ми твърде неспокоен.
Но аз примамена от похотта,
повярвах на гласа ти сладкопоен.
И милваше ме с тъй жадувани мечти.
Романтичен, страстен обаятел!
Твоята любов душата заличи -
“Сбогом мой Предател”!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados