21 mar 2008, 13:48

Предателство 

  Poesía
682 0 3

 

ПРЕДАТЕЛСТВО

Когато вечер ти лежиш до нея, в нейните очи ще виждаш мен,

копнеейки за мойте ласки.

Ти вечно ще си влюбен в мен и в това, което тя не може да ти даде.

Спомни си само за минута как подло ме предадохте и двамата.

Тя беше НАЙ-ДОБРАТА ми приятелка, а ти - любимият за мен човек.

Предадохте ме, ДА, и двамата, но аз не съжалявам!!!

Щастлива съм сега без вас!

 

© Маги Малинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??