7 oct 2010, 9:43

Предчувствие 

  Poesía » De amor
1234 0 13

 

 

Аз зная, че след седем дни
ще бъдем други и различни.
Предчувствието ми не спи,
защото много те обичам...

Аз зная, че след седем дни
ще бъде сиво, нетипично.
Съдбата ще ни раздели,
макар че още те обичам...

Аз зная, че след седем дни
ще бъдем чужди, но тактични
и вечерта ще се стопи
в премълчаното - обичам те...

Аз зная, че след седем дни
ще бъдем малко иронични.
Минута-две ще помълчим
и ще си тръгнем тихо... ничии.

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??