1 oct 2006, 20:14

Преди... 

  Poesía
706 0 12
Преди.
Преди това да се случи.
Преди тези да се появят,
за една псувня
се хвърляхме напред
и всичко продължаваше
докато единият мърда.
Защото това беше въпрос
на
Чест.
Но това беше преди.
Сега е модерно да псуваш,
да обиждаш,
да мачкаш,
да се смееш надменно,
да не бъдеш човек
е
модерно.
Сега е така.
Не зная дали е от времето,
или от безвремието.
Дали зависи от човека,
или зависи от нещо друго.
Но, приятелче,
ти, който се държиш
като лигава проститутка,
който псуваш,
защото светът около теб
го прави.
И нямаш желание за нищо
друго...
Исках просто да ти разкажа
за преди...
Преди ти да се появиш,
за една псувня
се хвърляхме напред
и всичко продължаваше
докато единият мърда...
И това беше въпрос
на
Чест.
Но това...
Това беше
преди.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??