12 abr 2017, 13:44

Преди Брекзита 

  Poesía
350 0 1

Лондон се напълни със шалвари,
сякаш се намирам в Пакистан.
Пак Христос налагат със шамари,
бавно срутват Неговия храм.

Тук се толерира равноправие,
но на слободия ми прилича.
Истинските ценности -забравени
и страхът за дреха се облича.

Искат, от Европа да си ходи,
че от своите не се нуждаят.
Бавно тук навлизат нови моди
дето тъмно бъдеще чертаят.

Но страхът от идното ги плаши.
Камъче обръщало колата.
Брекзитът, въпрос за много значи.
Кой е ключът верен за вратата?

Само Темза си тече спокойна.
Кой ще заповяда на водата?
Мъдрите са в паника, не помнят
черна врана - символ на страната.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??