26 nov 2015, 22:03

Преди да те усетя 

  Poesía » Otra
442 0 0

Оглеждам се, но не виждам теб,

усещам те, а не си до мен,

уханието ди долавям, без да помирисвам,

смехът ти чувам, отекващ в мен.

 

Иглички изскачат по кожата,

еуфория постъпва в мен,

сърцето препуска от радост,

биещо само за теб.

 

Усмивка ти пораждаща радост,

прокарваща тънки лъчи,

новото начало да идва,

 денят със светлина да дари.

 

Тръгваш без да се обръщаш,

погледа си не извърташ дори,

оставам си със своят огън,

въглените - дъждът ще охлади!

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??