21 mar 2005, 9:35

Преди да тръгна 

  Poesía
1005 0 4

Дните се разтварят като порти на параклис,

към тях пристъпвам с цялата си красота.

Върху стените инкрустираният светъл надпис

молитва тиха е, изписана във древността.

 

Преди да тръгна, на прага тихичко се спирам

и се покланям - стъпка, преди да продължа.

И думи светли във сърцето си към теб намирам

с които мога ... като обич да те приближа.

 

Преди да вляза в дните си ще се прекръстя

и всяка мисъл неизречена – благословя!

Свещичка паля .... любовта ти ме обгръща!

 “Обичам те” - без глас ще промълвя... 

 

(С любов през утрото, към теб ще продължа!)

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Виждам, че наистина ти допада моята душевност
  • Изпълнено с красота , всепроникващо ...безкрайно душевно . Хареса ми много .
  • Аз също!
  • Красиво,като в молитвен храм!Пред хубавото онемявам,Йоанна!
Propuestas
: ??:??