6 may 2012, 10:22

Преди напълно да ме няма 

  Poesía » Otra
644 0 4
Ще избягам мълчешком
от себе си,
ще потичам боса
сред тревите,
ще напълня
шепи
с пеперуди
и със тях
нанякъде
ще литна.
В слънчев сок
ще се обливам
цяла,
ветрове
ще ме задирят
кръстопътно -
ще им махам
закачливо
на раздяла,
и ще пофлиртувам
с тях попътно.
После времето
ще хукне
полудяло,
ще ме грабне
вихрено-изгубена.
И преди
напълно да ме няма,
ще се върна
в теб. Притихнала.
И влюбена.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??