3 jul 2012, 12:40

Преди палех цигара 

  Poesía
598 0 0

Ако имаше нужда от мен,

защо не го показваш?

Толкова дълго мислих и чаках,

но не виждам и ти да го желаеш!

 

Не те търся вече.

Не мисля, че е нужно.

Щом има семе,

то  ще покълне,

или ще изгние - ненужно!

 

Там някъде плаче китара.

В нощен бар. А аз съм сама...

Преди палех цигара.

Сега съм прозрачно сама...

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??