Ако имаше нужда от мен,
защо не го показваш?
Толкова дълго мислих и чаках,
но не виждам и ти да го желаеш!
Не те търся вече.
Не мисля, че е нужно.
Щом има семе,
то ще покълне,
или ще изгние - ненужно!
Там някъде плаче китара.
В нощен бар. А аз съм сама...
Преди палех цигара.
Сега съм прозрачно сама...
© Просто Някой Все права защищены