10 sept 2014, 15:08

Предизборно колебание 

  Poesía » Civil
313 0 0

         Предизборно колебание

 

         Изборите вече са пред прага,

         а на мен сърцето ми се стяга.

         Мисля, колебая се, не знам

         за кого безценния си вот да дам.

         Слушам сега обещания разни –

         щедри, сладки и мазни.

         Но после ще има ли старание

         за изпълнение на всяко обещание?

 

         Излъгани надежди и страдание

         причина са за моето колебание.       

 

© Мария Събева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??