Предизборно колебание
Изборите вече са пред прага,
а на мен сърцето ми се стяга.
Мисля, колебая се, не знам
за кого безценния си вот да дам.
Слушам сега обещания разни –
щедри, сладки и мазни.
Но после ще има ли старание
за изпълнение на всяко обещание?
Излъгани надежди и страдание
причина са за моето колебание.
© Мария Събева Всички права запазени