14 ene 2009, 21:05

Предсказание 

  Poesía » De amor
2894 4 31

Когато се превърна във кошмара,

от който нощем се събуждаш;

когато всички снимки стари

изхвърлиш - че не са ти нужни;

когато се опиташ да се скриеш

в отломките на старо огледало;

когато наполовина се завиеш

с ергенското си старо одеяло;

когато, непривикнал с тъмнината,

се бориш с непознати силуети;

и слънчевото зайче от стената

в очите ти когато ти засвети -

тогава ще усетиш как в кръвта ти,

проникнала досущ като зараза,

проправя си към тебе бавно пътя

една любов, която ти предсказах.

© Мая Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??