7 jun 2012, 15:43

Предсказание! 

  Poesía
421 0 1

Преди векове и ери.

Племе с име на богове,

предрекло съдбоносния

край на нашата планета

Земя.


В календара си те

сложили черта на

година с повтарящи

се числа.

2012 била е тя.


Година на паника и война.

Година на природни бедствия

и трагични времена.


Ала хората отрекли това

и продължили да си  живеят

както досега.


Не вярвали на предсказания,

написани преди Христа.

Но ето, когато небето потъмня,

земята се разлюля и

животните се скриха.

 

Хората си спомниха

гибелта, че идва

краят на света!




 

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??