11 jun 2018, 23:03

Предумишлено убийство... В 3 сутринта... 

  Poesía » De humor
459 3 19

Безсънието бавно ме убива.
В главата ми пухти  товарен влак.
Със писък огледалото се скрива:
–  Ау, иде тая кукумявка пак...

 

А как дълбоко спях, гората хвана
и няма да се върне, вече знам.
Тя- Спящата красавица пристана,
на вещер някакъв, живеещ там.

 

По цели нощи в тъмното се вслушвам.
Наспя ли се, ще бъда като нова.
Сега сънувам будна, че удушвам,
онази, дето ме нарече Сова...

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??