19 abr 2009, 21:39

Предупреждение 

  Poesía » De amor
394 0 0

 

П Р Е Д У П Р Е Ж Д Е Н И Е

 

Дали ти беше тук,

или бе някаква измама?

Дали сега съм друг,

наистина ли пак те няма?

 

Не, има, има те отново

в кутията със четири цигари,

в стремежа нежно и сурово

да тръгнем по релсите стари.

 

Аз чувствам твоя аромат

от чашата с кафетo даже

и струва ми се старият креват,

че иска нещо да ни каже:

 

"Внимавай, момче, не забравяй -

в нови одежди ти грешките стари

не се мъчи да повтаряш,

опит имаш, веднъж се опари."

 

Пиедестали жените не обичат.

От височината те губят представа

и без да искат обричат

на гибел любовта си цяла.

 

 

© Паскал Кюмурджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??