14 ene 2015, 19:55

Предупреждение 

  Poesía
516 1 0

Не ме е страх,
както казват 
"да си хвана пътя".
Не съм от вчера.
И раните ми
не са никак малко.
Не съм и тази,
дето позволява
да изгуби себе си,
за да не изгуби 
някой друг.
Променям се,
но не искай 
да стана друга.
Приеми ме такава -
несъвършена.
Обичам много.
И ми е трудно.
Но съм силна.
И си тръгвам,
когато и където
стана ненужна.
Няма да моля 
нито за внимание,
нито за любов.
И ако ти не
искаш да ми я дадеш
или не можеш,
(по оправдание)
тогава не се сърди.
Ще избягам и
ще потърся другаде.
Но ще ти липсвам.
Вярвай ми.
Затова, ако истински
ме обичаш така,
както казваш.
Не ме пускай.
Не ме оставяй 
да те пусна.
И не ме карай
да искам 
да го направя. 


© Рали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??