13 ago 2010, 23:34

Прегръдка за теб 

  Poesía » De amor
824 0 0

Ти заслужи обичта ми,
с песен взе моето внимание.
Ти излекува моите рани,
причинени от страдание.

С усмивка - самотата ми погуби.
С мисли - сълзите ми изтри.
Истински в теб се влюбих,
както в никой друг преди.

Прегръдка с обич ти давам -
в нея сърцето ми ти оставям.
То ще те обича вечно,
дори когато си далече.

Ти усмивката ми върна,
тъгата в радост превърна.
Благодаря ти, че сбъдна всяка мечта -
Обичам те, слънце в моята душа!

2008г.

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??