Мечтаех за кола, ама новичка съвсем
по поръчка и директно от завода.
Е, имам я.
Мечтаех за вила, поне на два етажа,
със цветя, тревички и череши.
Е, имам я.
Мечтаех да видя другите държави
и как живеят хората във тях.
Е, видях ги.
Уредби, китари и безбройни джунджурии
исках ги и си ги купих.
Е, и какво?
Сега съм готов да измина стотици километри
за една единствена прегръдка.
Ами, това е.
Горните боклуци ви ги давам.
Кушел
http://kushel.blog.bg/drugi/2013/05/22/pregrydkata-ima-muzikalen-klip-namali-zvuka.1112928
© Куш Todos los derechos reservados