Прегърни ме
Казваш ми тихо ,прегърни ме, с лека тъга,
доближавам се и прегръщам твоите рамена.
Лицето ми докосва шията ти снежно бяла,
усещам парфюма ти хубав с дъх на цветя.
Прегръщам те и с устните ми докосвам врата,
нежен с млечно бяла кожа,една жива красота.
Желание да го целуна, победи в мен страстта,
тя ме облада ,плени ме бързо нежността.
Целувам те и продължавам с нежна тръпка,
завладя ме бързо твоето тяло,не мога да спра.
Гърдите ти галя и опсипвам с много целувки,
харесвам ги,докосвам ги с нежни милувки.
Продължавам към заветният хълм на нежността,
ти тръпнеш неволно усетила в себе си страстта.
Усещам вкусът ти ,вкус на диви ,свежи цветя,
един аромат нежен ,аромат на любима, на жена!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados