Mar 6, 2021, 5:00 PM

Прегърни ме 

  Poetry » Love
385 0 1

                                                  Прегърни ме

 

 

Казваш ми тихо ,прегърни ме, с лека тъга,

доближавам се и прегръщам твоите рамена.

Лицето ми докосва шията ти снежно бяла,

усещам парфюма ти хубав с дъх на цветя.

 

Прегръщам те и с устните ми докосвам врата,

нежен с млечно бяла кожа,една жива красота.

Желание да го целуна, победи  в мен страстта,

тя ме облада ,плени ме бързо нежността.

 

Целувам те и продължавам с нежна тръпка,

завладя ме бързо твоето тяло,не мога да спра.

Гърдите ти  галя и опсипвам с много целувки,

харесвам ги,докосвам ги с нежни милувки.

 

Продължавам към заветният хълм на нежността,

ти тръпнеш неволно усетила в себе си страстта.

Усещам вкусът ти ,вкус на диви ,свежи цветя,

един аромат нежен ,аромат на любима, на жена!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??