15 sept 2004, 22:53

Преходно 

  Poesía
1023 0 0
Същността скрихме зад думите,
истината - с мълчание...
Паветата скърцат учудени
под стъпки и желания.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??