23 ago 2011, 21:31

Прекалено горещо 

  Poesía » De amor
751 0 1

 

Изгаряща е плътската ни близост.
Не искам като факел да горя.
Искам като въглен да те топля
в огнището и денем, и в нощта.
Дали е лято или зима,
в душата ми вселила се е любовта.
Слънце от очите ми струи.
Слушам твоя шепот до зори.
Изгаряща е плътската ни близост,
душата ми е птица без крила.
Крилата ми откраднати, с любовта ми ги върни.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??