2 ene 2013, 21:14

Преклонение 

  Poesía » Filosófica
297 0 2

Заровил

страстите си в небесата

и двете

си очи забил в звездите,

 

прекланям

се неземно в чудесата

на зЪрното,

засято във браздите!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??