Хайде всички заедно със мен
да се усмихнем на този хубав и прекрасен ден.
Да запеем песен от сърце
да се хванем за ръце.
Да си кажем колко сме красиви, да покажем любовта
ах, велик, велик е днес света!
© Куни Тодоров Todos los derechos reservados
Жизнеутвъждаващ, възторжен, зареждащ стих!
Благодаря ти за хубавото чувство!