3 feb 2011, 16:59

Прекършен полет 

  Poesía » De amor
532 0 0

Прекършен полет

 

Много казани думи ти не почувства,

горчивите сълзи в очите ми не видя.

Пред тебе болката дори не показвах,

за да бъда силната в дните на нужда.

 

 

Поддавах се на огъня в сърцето си,

изпълнена усещах и сладост, и тъга.

Аз бях стихия, която ти укротяваше,

за да не пламне, а тлее в теб страстта.

 

 

И днес, след месеци наред помъдряла,

разбирам, че в емоциите няма промяна.

Стопирана в мисли, прекършена душа,

но усмихнато да полети все още мечтае.

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??