9 nov 2008, 13:32

Прекършени лалета 

  Poesía
1327 0 38
 

Прекършени лалета.

И роса.

И няколко

любовни песни в джоба.

Нощта - пресъхнал,

необятен океан,

погалена китара

и хилядите сбогом.

И лампите

следящи мойта сянка.

И пейката,

която вече спи.

А дланите ми

са остатъци от вятър.

И няма как

по пътя да вървим.

И времето се спира

да прости

онези грешки...

някъде,

където...

една сълза

е много...

и вали...

В очите ми

пречупва се небето...

 

Прекършени лалета

сочат края.

И скрита

в някой ъгъл...

самота.

Прегръщам те...

за вчера

и съм в рая...

Прекършени лалета

... и една мечта...

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??